mandag 31. oktober 2011

Pappas Ponzu

Lørdag kveld hadde vi gode venner på middag. Til forrett serverte vi vår store favoritt om dagen; Salmalaks/sashimi med ponzu saus. Herlig! Pappaen i huset har prøvd seg litt frem og kommet frem til en oppskrift som aldri slår feil (se under). Anbefaler virkelig å teste den ut. Takk for en fin kveld og takk for fine vertinnegaver; fine brikker med lekker innpakning og nydelige roser. Den nye duken min fra danske Bungalow (mye fint!) er en favoritt om dagen. Elsker fargen og det fine mønsteret. Kjøpt på Rafens. Håper alle har en fin Halloween-kveld. Her strømmer det på med skumle fininger.. Ella xxx

Pappas Ponzu:
2 ss Soyasaus (Kikkoman)
2 ss Ketjap manis
1-2 ss Worcestershire sause
1 ss Sesamolje
Saften av 1 sitron
Sesamfrø
2-3 Redikker (grovhakkes)
2 Fedd med hvitløk (grovhakkes)
1 Vårløk (grovhakkes)

Sausen helles over laksen ca 5 min før den nytes. Kan serveres med ris, men også veldig god uten. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar